Disse kræmmerhuse er både nemme at lave, og så smager de også helt fantastiske. Her får du opskriften på kræmmerhuse med bærcreme
Tid i alt 20 min
DET SKAL DU BRUGE
150 g blåbær fra frost
150 g hindbær fra frost
80 g sukker
BÆRCREME
3 dl piskefløde
1 tsk. vaniljesukker
1 usprøjtet lime
2 spsk. perlesukker
12-16 små kræmmerhuse
Opskrift - sådan laver du kræmmerhuse med bærcreme
1. Kom bærrene i en gryde, tilsæt sukker og lad det simre i 10 min. Sigt blandingen over en skål, pres bærrene for saft. Lad saft og bær køle af. Dét, der ligger tilbage i sien, bruger du til bærcremen. Den saft, der kommer ud af det, kan du f.eks. bruge til at blande i drinks. 2. Creme: Pisk fløden til skum med vaniljesukker og vend de kogte, siede bær i flødeskummet. 3. Riv limeskallen fint og vend den med perlesukker. 4. Anret bærcremen i kræmmerhuse og drys med limesukker. PRØV OGSÅ: Strawberry daiquiri-pavlova