Kræmmerhuse med bærcreme
Mad

Kræmmerhuse med bærcreme

27. juli 2018
af Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Disse kræmmerhuse er både nemme at lave, og så smager de også helt fantastiske. Her får du opskriften på kræmmerhuse med bærcreme
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 150 g blåbær fra frost
  • 150 g hindbær fra frost
  • 80 g sukker

BÆRCREME

  • 3 dl piskefløde
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 usprøjtet lime
  • 2 spsk. perlesukker
  • 12-16 små kræmmerhuse

Opskrift - sådan laver du kræmmerhuse med bærcreme

1. Kom bærrene i en gryde, tilsæt sukker og lad det simre i 10 min. Sigt blandingen over en skål, pres bærrene for saft. Lad saft og bær køle af. Dét, der ligger tilbage i sien, bruger du til bærcremen. Den saft, der kommer ud af det, kan du f.eks. bruge til at blande i drinks. 2. Creme: Pisk fløden til skum med vaniljesukker og vend de kogte, siede bær i flødeskummet. 3. Riv limeskallen fint og vend den med perlesukker. 4. Anret bærcremen i kræmmerhuse og drys med limesukker. PRØV OGSÅ: Strawberry daiquiri-pavlova
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også