
Hasselnøddeolien giver salaten en spændende smag, men kan sagtens erstattes med f.eks. oliven- eller solsikkeolie.
1. Råstegte kartofler: Skær kartoflerne i tynde skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med hakket rosmarin, salt og peber. Bag dem i ca. 20 minutter i en 180° varm ovn.
2. Steg koteletterne på en pande med fedtsiden nedad, til den er sprød og gylden. Læg dem ned på panden, og brun dem i olie på begge sider. Skru ned for varmen, og steg dem i 4 minutter på hver side. Drys med rosmarin, salt og peber.
3. Vandmelonsalat: Skyl og tør rucolaen. Skær skrællen af melonen, og skær melonkødet i små stykker. Bland salat og vandmelon, og smuldr feta over. Fordel oliven over salaten, og dryp med olie og eddike.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSRKIFTER
Mandag: Ovnstegt kylling med pesto og sprød kartoffelsalat - Få opskriften her