
Mad
Koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris
20. oktober 2016af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Koteletter i fad plejer at være en tung sag, men denne version er sprød og fyldt med grønt. Her får du opskriften på koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris
Koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris til 4 personer
Tid: 25 minutter. Ovntid: 20 minutter DET SKAL DU BRUGE4 svinekoteletter, gerne med ben4 store tomater2 spsk. rapsolie2 stilke rosmarin2 spsk. paprikasalt og friskkværnet peber SPRØDE BØNNER500 g grønne bønner2 dl rasp, gerne pankorasp100 g friskrevet parmesan1 spsk. rapsoliesalt TILBEHØR250 g jasminrisbredbladet persille PRØV OGSÅ: Koteletter i fad med æbler og rødbederOpskrift - sådan laver du koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris
1. Tænd ovnen på 175°. Varm en stor pande op, og steg koteletterne på højkant, så fedtkanten bliver sprød. Læg koteletterne ned, og steg dem i 2 minutter på hver side. Tag dem af panden, og læg dem i et ovnfast fad. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Rør dem med olie, hakket rosmarin, paprika, salt og peber. Fordel tomatblandingen på kødet, og steg koteletterne færdige i ovnen i 20 minutter. 2. SPRØDE BØNNER: Skyl og nip bønnerne, og vend dem i rasp, parmesan, olie og salt. Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem med i ovnen de sidste 8 minutter. 3. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken. Pynt med persilleblade, og servér til koteletter og sprøde bønner.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Bagt laks med yoghurtcreme og hvedekernesalat - få opskriften her
Tirsdag: Garam marsala-kylling med bagt butternutsquash - få opskriften her
Torsdag: Minestrone med kylling, pak-choi og pesto - få opskriften her
Fredag: Spareribs med øl, rodfrugtmos og sprøde kål - få opskriften her