https://imgix.femina.dk/media/article/chokoladekugler_0.jpg
Mad

Kokoskugler med appelsin

20. december 2010
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Lars Ranek
De små lækre hjemmetrillede konfektkugler smager dejligt af kokos og appelsin

Kokoskugler med appelsin
(12 stk.)

2½ dl piskefløde
100 g mælkechokolade 200 g mørk chokolade 70 %
30 g kokosmel
3 spsk. appelsinsaft
fintrevet skal fra en usprøjtet appelsin
2 spsk. akaciehonning

PYNT:
30 g kokosflager(www.specialkoebmanden.dk)
kakaopulver

Opskrift - sådan laver du kokoskugler med appelsin

Kog fløden op i en lille gryde, hak de to slags chokolade meget fint, og kom dem i en skål. Hæld den varme fløde over, og rør godt, til chokoladen er en tyk chokoladesauce. Rør kokosmel, appelsinsaft, appelsinskal og honning i. Stil på køl i 3 timer. Rist kokosflagerne, og hak dem let, læg dem på en flad tallerken. Drys kakaopulver på en anden tallerken.
Rul chokolade/kokosmassen til små kugler, og tril dem i de ristede kokosflager eller i kakao. Opbevar dem køligt, til de skal spises.

RELEVANTE LINKS

https://imgix.femina.dk/legacy/media/37ed1e243c4f4e659a62f59eb4523d31.jpg
null
https://imgix.femina.dk/legacy/media/76c0c1ca1d9d4b88855b53aa6093c119.jpg

Læs også