
Kokoskugler med appelsin
20. december 2010Kokoskugler med appelsin
(12 stk.)
2½ dl piskefløde
100 g mælkechokolade 200 g mørk chokolade 70 %
30 g kokosmel
3 spsk. appelsinsaft
fintrevet skal fra en usprøjtet appelsin
2 spsk. akaciehonning
PYNT:
30 g kokosflager(www.specialkoebmanden.dk)
kakaopulver
Opskrift - sådan laver du kokoskugler med appelsin
Kog fløden op i en lille gryde, hak de to slags chokolade meget fint, og kom dem i en skål. Hæld den varme fløde over, og rør godt, til chokoladen er en tyk chokoladesauce. Rør kokosmel, appelsinsaft, appelsinskal og honning i. Stil på køl i 3 timer. Rist kokosflagerne, og hak dem let, læg dem på en flad tallerken. Drys kakaopulver på en anden tallerken.
Rul chokolade/kokosmassen til små kugler, og tril dem i de ristede kokosflager eller i kakao. Opbevar dem køligt, til de skal spises.
RELEVANTE LINKS

