
Knuste kartofler med rogn
31. juli 2012Knuste kartofler med rogn (Tid: 15 min.)
Ingredienser
300 g nye kartofler
Salt, peber
1½ dl creme fraiche 38%
1 spsk smør
1-2 spsk hakket dild
125 g stenbiderrogn, neutral
1 lille rødløg
Fremgangsmåde
Skyl og gnub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 10-12 min.
Lad dem afkøle på køkkenbordet.
Knus de lune kartofler let i en skål og tilsæt 2 spsk creme fraiche, smør, hakket dild, salt og peber.
Vend stenbiderrognen i og servér med resten af creme fraichen og hakket rødløg.
Tip
Små rejer, lakse- eller ørredrogn kan anvendes i stedet for stenbiderrogn.
LÆS MERE: Få inspiration til flere skønne opskrifter der bringer badestemningen med ind i køkkenet
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop
Træfad i olientræfra Madam Stoltz.
299 kr.
>> køb HER
Vin-termometerfra Bengt Ek Design.
249 kr
>> køb HER
Knivsæt fra Shun:kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.
>> køb HER