https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/08/31/madsag-badehotel/mad1.jpg
Mad

Knuste kartofler med rogn

31. juli 2012
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
En ny forfriskende måde at servere dine kartofler på - brug dem som forret

Knuste kartofler med rogn (Tid: 15 min.)

Ingredienser
300 g nye kartofler
Salt, peber
1½ dl creme fraiche 38%
1 spsk smør
1-2 spsk hakket dild
125 g stenbiderrogn, neutral
1 lille rødløg

Fremgangsmåde
Skyl og gnub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 10-12 min.

Lad dem afkøle på køkkenbordet.

Knus de lune kartofler let i en skål og tilsæt 2 spsk creme fraiche, smør, hakket dild, salt og peber.

Vend stenbiderrognen i og servér med resten af creme fraichen og hakket rødløg.

Tip

Små rejer, lakse- eller ørredrogn kan anvendes i stedet for stenbiderrogn.

LÆS MERE: Få inspiration til flere skønne opskrifter der bringer badestemningen med ind i køkkenet

Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræ
fra Madam Stoltz.
299 kr.

>> køb HER

Vin-termometer
fra Bengt Ek Design.
249 kr

>> køb HER

Knivsæt fra Shun:
kokkekniv + altmuligkniv
1.999 kr.

>> køb HER

Læs også