
Mad
Kalvekoteletter med stegte grøntsager og pesto
15. september 2016af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Skøn middagsmad på en halv time. Og hvis du synes det skal gå lidt hurtigere, kan du købe et godt glas pesto. Her får du opskriften på kalvekoteletter med stegte grøntsager og pesto
Kalvekoteletter med stegte grøntsager og pesto til 4 personer
Tid: 30 minutter DET SKAL DU BRUGE 4 kalvekoteletter salt og friskkværnet peber 1 spsk. olivenolie til stegning STEGTE GRØNTSAGER 500 g kartofler 1 squash 2 røde peberfrugter 1 løg 2 spsk. olivenolie til stegning salt og friskkværnet peber PESTO 40 g pinjekerner 1 spsk. æbleeddike 1 bundt basilikum 1 dl olivenolie salt og friskkværnet peber PRØV OGSÅ: Fyldte kalvekoteletter med pasta og tomatsalatOpskrift - sådan laver du kalvekoteletter med stegte grøntsager og pesto
1. PESTO: Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Afkøl dem, og hæld dem i en minihakker eller en blender. Tilsæt eddike og basilikumblade. Blend til en grov masse; tilsæt olie, og blend, så pestoen samler sig. Smag til med salt og peber. 2. STEGTE GRØNTSAGER: Skrub kartoflerne, og kog dem møre i saltet vand. Skyl squash og peberfrugter, og skær dem i mindre stykker. Pil og hak løg. Steg løg i olie på en pande, til de er klare. Tilsæt kartofler, squash og peberfrugt, og steg ved høj varme, så der dannes stegeskorpe på squash og kartofler. Krydr med salt og peber. 3. Krydr kalvekoteletterne med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side. Skær kødet i tynde skiver. Anret stegte grøntsager med kalvekotelet i skiver, og dryp pesto udover. TIP: Servér overskydende pesto i en lille skål ved siden af.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tirsdag: Dampet havtaske med safranris og ærter - Få opskriften her
Onsdag: Kartoffeltærte med gedeost og spidskålssalat - Få opskriften her
Torsdag: Lynstegt svinekød med bagt aubergine og bønnesalat - Få opskriften her
Fredag: Lammemørbrad med quinoasalat og yoghurtdressing - Få opskriften her