https://imgix.femina.dk/media/ca33dbe4362546a7a4622c89d63ee527.jpg
Mad

Jamie Olivers svinekoteletter med knas

24. april 2011
af Redaktionen
Lav Jamie Olivers svinekoteletter med knas fra hans nye kogebog ”Jamies mad på 30 min.”

Her får du en smagsprøve fra Jamie Olivers nye kogebog "Jamies mad på 30 min."

Jamie Olivers menu

Svinekoteletter med knasKvaste kartoflerSavojkål med mynteDessert: Ferskner & Vaniljecreme

SVINEKOTELETTER MED KNAS

Til 4 personer skal du bruge:

4 svinekoteletter a 180 g, med skind og gerne med "skaft"
8 fed hvidløg
1 tsk fennikelfrø
1 lille bdt. frisk salvie
Flydende honning, til at dryppe

Svinekoteletter - sådan gør du:

Læg dine svinekoteletter på et plast¬bræt og skær skindet af og lidt af fedtet. Skær skindet i 1 cm strimler og kom dem op i panden, med fedtsiden nedad.

Vend det sprøde skind på panden med en tang. Rids hele vejen ned langs fedtkanten på dine svinekoteletter, krydr dem på begge sider med salt og peber. Tag panden af varmen, når skindstykkerne er sprøde og gyldne.

Kvas 8 upillede fed hvidløg let med håndroden og kom dem op i stegepanden - stil den tilbage over varmen, hvis du har taget den af. Skub skind og hvidløg til side og stil alle 4 koteletter opret i panden med fedtsiden nedad.

Flyt det sprøde skind og hvidløgene over i en bradepande og drys fennikelfrø over. Stil panden på øverste rille i ovnen. Vask hænderne godt og pluk så salviebladene af stilkene.

Læg dine svinekoteletter på den flade side, når de er gyldne på fedtsiden; brug en tang. Steg dine svinekoteletter ca. 4 min. og vend dem, når de er gyldne.

Tag bradepanden med knas ud af ovnen og læg svinekoteletter og salvieblade op i den. Bland alt og fordel knas og salvieblade over koteletterne.

Dryp lidt honning over dine svinekoteletter og stil panden tilbage i ovnen i ca. 10 min., eller til kødet er mørt og brunt.

Tag svinekoteletter ud af ovnen og stil det direkte på bordet. Server den mynteduftende kål og de kvaste kartofler til.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også