
Mad
1. Halvér tomaterne og grill dem på skærefladen, til de har taget farve og er møre.
2. Dryp brødskiverne med olie og grill dem på begge sider. 3. Grill pebrene, til skindet bliver mørkt og bobler op (du kan også gøre det i ovnen under grillelementet). Lad peberfrugterne køle af og pil skindet af. Skær peberfrugterne i mindre stykker. 4. Pil de pæneste blade af bladsellerien, skyl dem og læg til side. Snit de midterste stængler af bladsellerien fint og meget skråt. Gem de yderste, tykke stængler til en anden gang. 5. Skær rødløget i tynde skiver, evt. på et mandolinjern. 6. Blend balsamico, olie og basilikumblade og smag til med salt og peber. 7. Vend grøntsagerne i marinaden og fordel dem på brødskiverne. 8. Drys godt med bladselleriblade og mere basilikum. PRØV OGSÅ: En sprød og lækker ærtesalat