Hovedretter

Urtebøffer med lynstegte rødder

4 personerDet skal du bruge:Husk!Retten er med hakket kød og skal tilberedes senest dagen efter levering. Ellers skal kødet fryses ned til det skal

4 personer

Det skal du bruge:

Husk!

Retten er med hakket kød og skal tilberedes senest dagen efter levering. Ellers skal kødet fryses ned til det skal bruges.

550 g hakket oksekød 8-12%
1 løg
2 spsk timianblade
2 spsk persille
½ dl hvedemel
2 tsk salt
1 kg små vaskede kartofler
2 spsk smør
Olivenolie
10 gulerødder
2 store rødløg - eller 3 små
½ dl timianblade
30 g valnødder
Salt, peber
Hakket persille

Sådan gør du:

Tilberedningstid: ca. 40 min.

1. Hak persille fint og gem 2/3 til senere. Hak løg fint. Rør kød, løg, timian, persille, hvedemel og salt sammen og form farsen til 4 bøffer. Krydr med peber.

2. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 20 min.

3. Halver gulerødderne på langs og skær dem i meget skrå, tynde skiver. Pil rødløgene og skær dem i både.

4. Steg bøfferne i lidt olie ved middel varme ca. 6 min. på hver side.

5. Lynsteg gulerødder og rødløg i lidt olie sammen med timian ved god varme i ca. 5 min. Kom valnødderne, lynsteg endnu et par minutter og krydr med salt, peber og hakket persille.

6. Server rødderne til bøfferne sammen med kartofler vendt i smør.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.