Hovedretter

Sweet chili kylling med romainesalat og friske blommer

4 personerDet skal du bruge:350 g brune ris625 g kylling inderfilet1 dl sød chilisauce1 spsk olie til stegning1 romainesalat300 g blommer70 g sorte

4 personer

Det skal du bruge:

350 g brune ris
625 g kylling inderfilet
1 dl sød chilisauce
1 spsk olie til stegning
1 romainesalat
300 g blommer
70 g sorte oliven uden sten
3 dl bouillon (1 terning)
2 spsk kapers
Kaperslage
1 spsk honning

Det skal du bruge:

Tilberedningstid: ca. 25 min.

1. Kog risene i 6 dl vand med 1 tsk salt i 18 min. Lad dem derpå trække under låg indtil retten er færdig.

2. Bring 3 dl vand i kog og tilsæt bouillonterning, kapers, kaperslagen og honning.

3. Skyl romainesalaten og bræk den i mindre stykker. Skyl blommerne og skær dem i både.

4. En wok eller en sauterpande med olie varmes op ved høj varme. Kylling og sød chilisauce tilsættes og steges i 3-4 min. Spar evt. lidt på chilisaucen, hvis du ikke ønsker retten stærk.

5. Blommer og oliven tilsættes og steger med i yderligere 1 min.

6. Romainesalat og bouillon tilsættes og retten varmes kort igennem og serveres straks med de varme ris.

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.