SQUASHTÆRTE
4 personer
500 gram squash
2 spsk olie
2 æg
1 dl mælk
2 fed hvidløg
5 spsk hakket persille
5 spsk revet parmesan eller emmentaler
lidt salt og peber
smør til tærteformen
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader
Skyl og riv squashen groft
Varm olien op på en stor pande, og steg de revne squash i tre-fire minutter ved høj varme under konstant omrøring. Tag panden af varmen.
Pisk æggene samme, og rør mælk, presset hvidløg, hakket persille, ost, salt og peber i.
Vend de afkølede squash i æggemassen.
Smør en tærteform med smør, og hæld grønsagsmassen i. Tryk grønsagerne let ned i æggene.
Bag tærten i 30-40 minutter, til den er fast og gylden på overfladen. Tærten er gennembagt, når fyldet ikke hænger fast på fx en strikkepind.
Læs også:
Kyllingefrikasse
Kartoffelkager