Hovedretter

Ristet hellefisk med blomkålssalat de luxe

Ugens onsdagsopskrift er ristet hellefisk med blomkålssalat de luxe. Få opskriften her

Ristet hellefisk med blomkålssalat de luxe til 2 personer (30 min)

INGREDIENSER

300 g hellefisk i filet, uden skind
lidt olie til stegning
salt

DRESSING
1 spsk. sukker
½ dl citronsaft
1 dl piskefløde

SALAT
1 lille blomkål
salt
4 radiser i tynde skiver

TILBEHØR
citronbåde
evt. ristede kartofler

Opskrift - sådan laver du ristet hellefisk med blomkålssalat de luxe

1. Del hellefisken i to, og steg den med den ene side nedad i lidt olie på en varm slip let-pande. Lad den stege ved middelvarme, til den er næsten tilberedt. Tag panden af varmen, vend fisken, og lad den stege færdig på eftervarmen. Krydr med salt.

2. Rør imens sukker, citronsaft og piskefløde sammen.

3. Riv blomkålen groft på et rivejern, og vend dressingen i. Smag til med salt.

4. Servér hellefisk med blomkålssalat, citronbåde og evt. ristede kartofler.

TIP: Jeg spiser gerne fisk og blomkål uden kartofler. Servér evt. en grøn salat til i stedet.

Få indkøbslisten til hele ugen her

Ugens andre opskrifter

MANDAG: Butterchicken - Få opskriften her

TIRSDAG: Polenta med svampe og parmesan - Få opskriften her

TORSDAG: Majssuppe med varmrøget laks - Få opskriften her

FREDAG: Kaninragout med butterbeans - Få opskriften her