Hovedretter

Caesarsalat med grillet karrykylling

4 personerDet skal du bruge:ca. 650 g kyllingeinderfilet1 spsk madolie2 spsk karrypulverØvrige ingredienser:2 hoveder hjertesalat1 agurk250 g

4 personer
Mamas madplan 4 4
Det skal du bruge:
ca. 650 g kyllingeinderfilet
1 spsk madolie
2 spsk karrypulver
Øvrige ingredienser:
2 hoveder hjertesalat
1 agurk
250 g cherrytomater
100 g hvidløgscroutoner
Dressing:
saft af ½-1 citron
2 tsk dijonsennep
3 spsk olie (gerne olivenolie)
salt og friskkværnet sort peber
Tilbehør:
Groft brød

Sådan skal du gøre:

Tilberedningstid ca. 20 minutter

1. Rør olie og karry godt sammen i en skål. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Halvér kyllingeinderfileterne på langs. Vend kødet i karryolien.

2. Varm en grillpande op og steg kødet 4-6 minutter på alle sider. Drys med salt og peber under stegningen. Tag kødet op og lad det køle af.

3. Varm brødet på en brødrister eller i ovnen i ca. 6 min.

4. Skyl og tør imens salaten og riv bladene i mundrette stykker og læg dem i en stor skål. Tilsæt agurk skåret i tern, halverede tomater, croutoner og kylling med evt. skysaft.

5. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den i salaten. Servér salaten portionsvis.
Tip: Kyllingen kan også grilles på havegrillen.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3066 KJ (733Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 889 212 29
Kulhydrat 1104 264 36
Fedt 1073 256 35

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs mere om: