Mad

Hakkebøffer med rødbedeslaw

af Louisa Lorang 1. november 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hakkebøffer med rødbedeslaw. Få opskriften her

3 bagekartofler2 spsk. olivenolielidt plukket timianENDVIDERE:1 spsk. drænet yoghurt2 tsk. olivenolie1-2 spsk. citronsaft1 spsk. tahini2 tsk. flydende honning400 g rødbeder3 spsk. sesamfrø300 g magert hakket oksekødlidt olie til stegningsalt og peberVask kartoflerne, og skær dem i både. Vend dem med olie og salt, og bag dem ved 220° i ca. 25 minutter, eller til de er møre og gyldne. Afslut evt. med grill. Vend de varme kartofler med lidt plukket timian.Rør yoghurt, olie, citron, tahini og honning sammen, og smag til med salt.Skræl rødbederne, og riv dem, eller skær dem i julienne. Vend dem med dressingen, og smag til. Drys slaw'en med sesamfrø.Form kødet til 2 store eller 4 små bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.Servér hakkebøffer med slaw og kartofler.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER