Mad

Hakkebøffer med quinoa-salat

af Louisa Lorang 22. marts 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er hakkebøffer med quinoa-salat. Få opskriften her

Hakkebøffer er nem hverdags-­mad. Og quinoa-salaten løfter dem op på et moderne, sundt niveau.1 dl quinoa-grynsalt2 spsk. olivenolie3 spsk. citronsaft250 g små tomater2 håndfulde plukket korianderENDVIDERE:300 g hakket oksekødlidt olie til stegningsalt og peberTILBEHØR:100 g blandet salatolivenolieæbleeddikeSkyl quinoaen, kom den i koldt vand, og bring den i kog. Lad den simre i 15-20 minutter under låg. Tjek undervejs, om der mangler vand. Lad quinoaen trække i et par minutter under låg, og smag den derefter til med salt, olivenolie og citronsaft. Vend tomater og koriander med quinoaen.Form kødet til 4 små bøffer, og steg dem i lidt olie. Krydr med salt og peber.Vend den blandede salat med olie og eddike, og servér salat, bøffer og lun quinoa-salat.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER