Mad

Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler

af Louisa Lorang 2. maj 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler. Få opskriften her

Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler til 2 personer (35 min.)Ingredienser:600 g små kartoflerolivenoliesaltlidt paprikaKoriandersmør:50 g blødt smør1 tsk. dijonsennep¼ dl finthakket koriandersaltHakkebøffer: 400 g hakket oksekødolie til stegningsalt og peberTilbehør:salatolie og eddikeOpskrift - Sådan laver du hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler:1. Skrub kartoflerne, og kog dem i rigeligt saltet vand, til de er møre. Dræn vandet fra dem, og kom dem på en bageplade. Mas dem let åbne med en gaffel eller fingrene, og dryp med olie, salt og paprika. Bag dem ved 220° i en varm ovn i ca. 15 minutter, til de er gyldne og lækre. Gerne under grillen de sidste par minutter.2. Rør imens smørret med sennep og koriander. Smag til med salt, og sæt smørret koldt. Form 2-4 hakkebøffer, og steg dem i olie på en varm pande.3. Servér hakkebøffer med maste kartofler, koriandersmør og en skøn salat med olie og eddike.TIP: Du kan erstatte koriander med persille eller estragon, hvis du har mere lyst til det. Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag: Asian hot suppe med kylling og spidskål - Få opskriften herTirsdag: Tærte med kartofler, asparges og gedeost - Få opskriften herOnsdag: Hot svin i wrap- Få opskriften herFredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her