Mad

Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler

Ugens torsdagsopskrift er hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler. Få opskriften her


Hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler til 2 personer (35 min.)

Ingredienser:
600 g små kartofler
olivenolie
salt
lidt paprika

Koriandersmør:
50 g blødt smør
1 tsk. dijonsennep
¼ dl finthakket koriander
salt

Hakkebøffer:
400 g hakket oksekød
olie til stegning
salt og peber

Tilbehør:
salat
olie og eddike

Opskrift - Sådan laver du hakkebøffer med koriandersmør og maste kartofler:

1. Skrub kartoflerne, og kog dem i rigeligt saltet vand, til de er møre. Dræn vandet fra dem, og kom dem på en bageplade. Mas dem let åbne med en gaffel eller fingrene, og dryp med olie, salt og paprika. Bag dem ved 220° i en varm ovn i ca. 15 minutter, til de er gyldne og lækre. Gerne under grillen de sidste par minutter.

2. Rør imens smørret med sennep og koriander. Smag til med salt, og sæt smørret koldt. Form 2-4 hakkebøffer, og steg dem i olie på en varm pande.

3. Servér hakkebøffer med maste kartofler, koriandersmør og en skøn salat med olie og eddike.

TIP: Du kan erstatte koriander med persille eller estragon, hvis du har mere lyst til det.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER


Mandag: Asian hot suppe med kylling og spidskål - Få opskriften her

Tirsdag: Tærte med kartofler, asparges og gedeost - Få opskriften her

Onsdag: Hot svin i wrap- Få opskriften her

Fredag: Rugmelsstegt makrel med brunet smør - Få opskriften her
Læs mere om: