Mad

Grønne falafler med fladbrød

af Louisa Lorang 24. oktober 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er grønne falafler med fladbrød. Få opskriften her

300 g broccoli150 g kikærter, udblødtenatten over1 bundt bredbladet persille, plukket2 fed hvidløg1 lille løg1 spsk. stødt spidskommen2 tsk. salt¼ dl citronsaftolie til stegningevt. lidt mel TILBEHØR:2-4 fladbrød2 hjertesalatercitronsaftchilisaucedrænet yoghurt Kog broccolien, til den er al dente. Lad den dryppe af og køle lidt af.Blend broccoli, kikærter, persille, hvidløg, løg, spidskommen, salt og citronsaft til en masse i en foodprocessor. Form "farsen" til runde kugler (brug evt. et iskuglejern). Steg falaflerne i rigelig olie i en stor varm wok eller på en stor pande. Hvis farsen er for våd, kan du tilsætte en smule mel.Lun fladbrødene, og fyld dem med salat og falafler. Dryp med citronsaft, og servér straks med chilisauce og yoghurt.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER