Mad

Grillet kyllingebryst med miso-spidskåls-salat

af Louisa Lorang 6. juni 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er grillet kyllingebryst med miso-spidskåls-salat. Få opskriften her

2 kyllingebrysterlidt olie til stegningsalt

ENDVIDERE:75 g misopasta (fås f.eks.på Naturesource.dk)½ dl soja¼ dl limesaft1 spsk. flydende honning1 spidskål1 lille bundt koriander2-3 spsk. sesamfrø

TILBEHØR:groft brød eller ristet rugbrød

Dryp kyllingebrysterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.Rør misopastaen med soja, limesaft og honning. Snit kålen fint, og vend kål og koriander med misodressingen. Drys salaten med sesamfrø.Servér kyllingebryster med spidskålssalat og groft brød eller rugbrød til.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER