
Mad
Grillet kyllingebryst med miso-spidskåls-salat
6. juni 2011af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er grillet kyllingebryst med miso-spidskåls-salat. Få opskriften her
2 kyllingebryster
lidt olie til stegning
salt
ENDVIDERE:
75 g misopasta (fås f.eks.
på Naturesource.dk)
½ dl soja
¼ dl limesaft
1 spsk. flydende honning
1 spidskål
1 lille bundt koriander
2-3 spsk. sesamfrø
TILBEHØR:
groft brød eller ristet rugbrød
Dryp kyllingebrysterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Rør misopastaen med soja, limesaft og honning. Snit kålen fint, og vend kål og koriander med misodressingen. Drys salaten med sesamfrø.
Servér kyllingebryster med spidskålssalat og groft brød eller rugbrød til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



