Mad

Grillet kylling og citron

af Louisa Lorang 20. juni 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er grillet kylling og citron. Få opskriften her

1 kylling4 spsk. olivenoliesaft af 1 citronflagesalt1 citronENDVIDERE1 hovedsalat100 g sorte oliven3 spsk. yoghurt1 fed hvidløg, presset1 spsk. olivenoliesaltlidt hakket purløgTILBEHØR:½ kg nye, kogte kartoflerDel kyllingen i 8 stykker. Vend stykkerne med olivenolie og citronsaft. Gril dem på en varm grill eller grillpande i 8-15 minutter på hver side, alt efter varmekilden, eller til kyllingen er gennemtilberedt.Del imens citronen i halve, og rist dem på den varme grill eller grillpande. De skal bare have ½-1 minut.Pluk salaten, og anret den med oliven. Rør yoghurt, hvidløg og olie, og smag til med salt og purløg.Servér kyllingen med salat, kartofler og dressing.Opskriften er til 2 personer.NB: Brug eventuelle rester i en salat eller en wrap (= skøn weekendfrokost!).Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER