Mad

Grillet citronsnitsel med perlebyg

af Louisa Lorang 15. august 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er grillet citronsnitsel med perlebyg. Få opskriften her

2 dl perlebygsalt1 squasholivenolie1 lille rødløg, finthakket1 lille bundt mynte, plukket100 g ristede græskarkernerlidt olivenolielidt æbleeddikesalt og peberENDVIDERE:2 skinkesnitslerlidt olivenoliesalt og peberlidt revet økocitronskallidt citronsaftKog perlebyggen i saltet vand, til den er mør - det tager ca. 15-20 minutter. Dræn overskydende vand fra.Skær imens squashen over på midten, og skær den i aflange skiver. Pensl med olivenolie, og gril dem på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt. Vend perlebyg, squash, rødløg, mynte og græskarkerner sammen, og smag salaten til med olie, eddike, salt og peber.Bank snitslerne lidt. Pensl med olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande. Krydr med salt og peber, og dryp dem med citronskal og lidt citronsaft.Servér straks snitsler med perlebygsalat.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER