aubergine
Mad

Grillet aubergine med gedeost, mynte og honning

23. august 2016
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
En allround ret, der kan spises til hvad som helst. Her får du opskriften på grillet aubergine med gedeost, mynte og honning

Grillet aubergine med gedeost, mynte og honning til 4 personer (som tilbehør)

Tid: 30 minutter. Trækketid: 1 time DET SKAL DU BRUGE 2 auberginer salt og friskkværnet peber 2 spsk. olie 150 g fast gedeost 3 spsk. honning 1 håndfuld friske mynteblade PRØV OGSÅ: Lammeburger med hummus og stegt aubergine

Opskrift - sådan laver du grillet aubergine med gedeost, mynte og honning

Skyl auberginerne, skær dem i kvarte, og salt dem grundigt. Lad dem trække på køl i mindst 1 time. Skyl overskydende salt af auberginerne, og dup dem tørre. Pensl med olie, og grill dem på alle sider, til de har fået flotte grillstriber. Anret auberginerne på et fad. Smuldr gedeost over, dryp med honning, krydr med salt og peber, og drys med mynteblade. PRØV OGSÅ: Grillede grøntsager med basilikumdressing og pasta

Læs også