Grillet aubergine med gedeost, mynte og honning til 4 personer (som tilbehør)
Tid: 30 minutter. Trækketid: 1 time
DET SKAL DU BRUGE 2 auberginer salt og friskkværnet peber 2 spsk. olie 150 g fast gedeost 3 spsk. honning 1 håndfuld friske mynteblade
PRØV OGSÅ: Lammeburger med hummus og stegt aubergine Opskrift - sådan laver du grillet aubergine med gedeost, mynte og honning
Skyl auberginerne, skær dem i kvarte, og salt dem grundigt. Lad dem trække på køl i mindst 1 time. Skyl overskydende salt af auberginerne, og dup dem tørre. Pensl med olie, og grill dem på alle sider, til de har fået flotte grillstriber. Anret auberginerne på et fad. Smuldr gedeost over, dryp med honning, krydr med salt og peber, og drys med mynteblade.
PRØV OGSÅ: Grillede grøntsager med basilikumdressing og pasta