Mad

Grillede svine-koteletter med melonsalat

af Louisa Lorang 4. juli 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er grillede svinekoteletter med melonsalat. Få opskriften her

2 majskolberlidt olie2 store svinekoteletterlidt oliesalt og peberENDVIDERE:1 rødløg i tynde skiver1 netmelon i strimler1 håndfuld basilikumlidt olivenoliecitronsaftsalt og peberTILBEHØR:smør½ kg kogte nye kartoflerPil majskolberne; pensl med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de har skiftet farve fra mat gul til solgul.Pensl koteletterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber.Vend imens løg, melon, basilikum, olie og citronsaft sammen. Smag salaten til med salt og peber.Servér majskolberne med smør og salt, grillede koteletter, melonsalat og nye kartofler.Opskriften er til 2 personerTIP: Kog gerne kartofler til onsdag.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER