Mad

Grillede kyllingelår med sommernudler

af Louisa Lorang 5. juli 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er grillede kyllingelår med sommernudler. Få opskriften her

Nudelsalat med min favoritdressing! Og så er det skønt at bruge sprøde sommergrøntsager i den enkle nudelsalat.

2-4 hele kyllingelårlidt oliesalt125 g nudlerca. ½ portion sojaglace (fra mandag)1 bundt grønne asparges1 lille bundt radiser½ bundt forårsløg

Pensl kyllingen med lidt olie, og gril den på en varm grill eller grillpande, til den er sprød og gennemstegt.Krydr med salt.Kog nudlerne møre, og lad dem dryppe af. Vend dem med sojaglacen. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér den. Skær aspargesene i skrå skiver, skær radiserne i tynde skiver, og snit forårsløgene fint. Vend asparges, radiser og forårsløg i nudelsalaten.Servér straks nudelsalat og kyllingelår.Opskriften er til 2 personer

TIP: Brug nye gulerødder, spirer, friske ærter, ristede svampe, eller hvad du nu har af favoritter, i denne nudelsalat.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER