
Grillede kyllingelår med majs
9. august 2012
Køb gerne økologiske kyllingelår. De er til at få fat på og nogenlunde til at betale.
2 hele kyllingelår
lidt olivenolie
salt
MAJS:
2 majskolber
2 spsk. blødt smør
1 spsk. ristede sesamfrø
½-1 tsk. chiliflager
1 spsk. limesaft
salt
TILBEHØR:
ristede kartofler
Del kyllingelårene i 2. Hak evt. det alleryderste af benet. Vend dem i lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande i ca. 20-30 minutter, eller til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Læg majsene med blade på i koldt vand i 20 minutter. Lad dem dryppe af, og læg dem på grillen (eller en grillpande). Gril dem ved svag varme i 10 minutter - vend jævnligt.
Rør imens smør med sesamfrø, chili og lime. Krydr med salt.
Pil de grillede majskolber, og smør dem med sesamsmør. Servér straks med grillede kyllingelår og ristede kartofler.
Opskriften er til 2 personer
TIP: Giv evt. de pillede majskolber 1-2 minutter på den varme grill.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



