Mad

Grillede kyllingelår med majs

af Louisa Lorang 9. august 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er grillede kyllingelår med majs. Få opskriften her

Køb gerne økologiske kyllingelår. De er til at få fat på og nogenlunde til at betale.2 hele kyllingelårlidt olivenoliesaltMAJS:2 majskolber2 spsk. blødt smør1 spsk. ristede sesamfrø½-1 tsk. chiliflager1 spsk. limesaftsaltTILBEHØR:ristede kartoflerDel kyllingelårene i 2. Hak evt. det alleryderste af benet. Vend dem i lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande i ca. 20-30 minutter, eller til de er gennemstegte. Krydr med salt.Læg majsene med blade på i koldt vand i 20 minutter. Lad dem dryppe af, og læg dem på grillen (eller en grillpande). Gril dem ved svag varme i 10 minutter - vend jævnligt.Rør imens smør med sesamfrø, chili og lime. Krydr med salt.Pil de grillede majskolber, og smør dem med sesamsmør. Servér straks med grillede kyllingelår og ristede kartofler.Opskriften er til 2 personerTIP: Giv evt. de pillede majskolber 1-2 minutter på den varme grill. Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER