
Gnocchi-pande med bolognese
1. marts 2018Gnocchi-pande med bolognese
Tid: 40 minutter. Ovntid: 10 minutterAntal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE500 g hakket oksekød2 løg4 fed hvidløg3 stilke bladselleri olie til stegning1 spsk. tørret oregano½ spsk. tørret timiansalt og friskkværnet peber1 dåse hakkede tomater140 g koncentreret tomatpuré1 dl rødvin el. 3 spsk. rødvinseddike
Opskrift - sådan laver du gnocchi-pande med bolognese
1. Pil og hak løg. Pil og pres hvidløg. Rens og snit bladselleri. Steg det hele i olie i en stor gryde, til løgene bliver klare. Tilsæt oksekød, krydderier, salt og peber, og brun kødet. Hæld hakkede tomater, tomatpuré og rødvin i gryden, og rør godt. Lad kødsaucen simre i mindst 30 minutter, og smag til med salt og peber. 2. SMØRSTEGTE GNOCCHI: Tænd ovnen på 200°. Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte. Steg dem i smør på en dyb pande, til de bliver gyldne. Tilsæt bolognesen, og vend rundt. Riv mozzarellaost i mindre stykker, og fordel dem over gnocchi og bolognese. Sæt panden i ovnen i 10 minutter, til osten er smeltet og gylden. Pynt med oregano, og servér.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Krydret gulerodssuppe med sprød halloumi – Få opskriften her
Onsdag: Mørbradgryde med rodfrugtmos – Få opskriften her
Torsdag: Kyllingelår med ternet butternutsquash – Få opskriften her
Fredag: Torsk med rødbedesalat, gedeost og dijondressing – Få opskriften her