Forretter

Skaldyrssalat med coleslaw

af Camilla Zarah Lawes 5. februar 2010
Foto: Columbus Leth
Skaldyr egner sig perfekt til forretter og her er tilbehøret med bid og dressingen smagfuld

Opskrift på skaldyrssalat med coleslaw

¼ hvidkål1 stor gulerod2-4 jordskokker½ dl hvid balsamicoeddike1 spsk. dijonsennepHavsalt og friskkværnet peber

Dressing1 dl cremefraiche 18 %2 spsk. akaciehonningHavsalt og friskkværnet peber200 g krebsehaler150 g krabbekødCitronsaft, havsalt ogFriskkværnet peber

PyntDildCitronbåde

TilbehørEvt. groft brød Rens og skræl grøntsagerne, og skær dem julienne (tændstikstynde stave). Vend hvidkålen med eddike, sennep og salt og peber, og stil den i køleskabet i 1 time. Rør cremefraichen med honning og salt og peber, og tilsæt gulerod og jordskokker. Bland krebsehalerne med krabbekødet, og krydr med citronsaft og salt og peber. Vend grøntsagsblandingerne sammen, og servér straks med skaldyr og evt. groft brød til.

Se også:Blomkålssuppe med trøffelRøget laks med kartoffelsalat med rygeost og radiserMarinerede kammuslinger med vagtelæg