Forretter

Misosuppe de luxe

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Få opskriften på misosuppe de luxe her

DET SKAL DU BRUGE: 2 spsk. mørk miso(f.eks. af byg)1 spsk. soja8 dl vandENDVIDERE:200 g oksemørbradi tynde skiverlidt olie100 g nudler, kogte(gerne udon-nudler)½ bundt forårsløgi tynde skiver75 g bønnespirer50 g babyspinat½ rød chili i tynde strimler(helst med kerner)1 spsk. ingefær i tyndestrimlerSÅDAN GØR DU:Kom miso, soja og vand i en gryde, og lad det koge op. Smag evt. til med lidt mere soja. Pensl mørbraden med en smule olie, og gril den på en varm grillpande. Fordel kød, nudler, forårsløg, bønnespirer og spinat i to store, varme skåle, og hæld suppen over. Top med chili og ingefær, og servér straks.TIP: Det er super nemt at lave denne suppe vegetarisk. Drop kødet, og kom terninger af silketofu i suppen. Færdig!FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole