Forretter

Lemonade

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Få opskriften på lemonade her

DET SKAL DU BRUGE: 2 pink grapefrugter1 citron2 lime3 appelsiner3 spsk. agavesirup (eller efter smag)4-5 dl koldt vandSÅDAN GØR DU:Pres alle citrusfrugterne, og si saften fri for kerner. Du skal have ca. ½ liter saft i alt. Kom saften i en stor skål, og rør agavesirup i. Spæd med vand, til lemonaden smager, som du bedst kan lide den. Servér straks med is og sugerør.TIP:Lemonaden kan holde sig i op til to døgn i køleskab og bør nydes med masser af is, både sommer og vinter.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole