Forretter

Knækbrød de luxe

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Lækker luksus til morgenmad. Få opskriften på knækbrød de luxe her

DET SKAL DU BRUGE: 2 avokadoer4 stykker groft knækbrød2 spsk. skyr50 g ørredrogn½ bundt dild, plukket½ potte klippet brøndkarselidt citronsaftlidt ekstrajomfruolivenoliesalt og peberSÅDAN GØR DU:Flæk avokadoerne, fjern stenene, og kassér dem, og tag avokadokødet ud med en ske. Skær det i skiver, og anret det på knækbrødet. Top med skyr og ørredrogn. Vend dild og brøndkarse i en smule citron og olie, og pynt madderne. Krydr med salt og peber, og servér straks.TIP: Spis gerne et smilende æg til dit luksusknækbrød.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole