Forretter

Caesar salad spring rolls

af Lynn Andersen 24. oktober 2008
TID: 30 min.Dressing:1 spsk mayonnaise½ spsk revet parmesan1 tsk finthakket ansjos½ tsk citronsaftCroutoner:1 spsk smør1 skive toastbrødSalt og

TID: 30 min.Dressing:1 spsk mayonnaise½ spsk revet parmesan1 tsk finthakket ansjos½ tsk citronsaftCroutoner:1 spsk smør1 skive toastbrødSalt og peberSpring rolls:8 rispapir-wraps (papirtyndepandekager af ris. Fås iorientalske butikker)16 tynde skiver prosciutto(ital. skinke)4 store romainesalatblade2 dl rucolasalatPisk mayonnaise, parmesan, ansjos og citronsaft sammen. Krydr dressingen med salt og peber.Skær skorpen af brødet og skær krummen i 30-40 meget små terninger. Smelt smørret og steg brødterningerne gyldne deri. Tag dem op og bred dem ud til afdrypning på køkkenrulle. Drys dem med salt og peber. Dette kan gøres dagen før.Dyp en rispapir-wrap ad gangen 30 sek. i varmt vand og læg dem på et rent skærebræt. Dæk hver rispapir-wrap med 2 skiver prosciutto. Skær romainesalatbladene i tynde strimler og fordel dem og rucolaen i den ene side af hver wrap.Rul wrapsene stramt sammen om salaterne og pak dem i folie hver for sig. Stil dem i køleskabet, hvor de kan stå op til 4 timer.Fjern folien og skær rullerne til i enderne. Skær hver rulle i 3 pæne stykker og anret dem på et fad. Top med lidt dressing og croutoner.(24 stk.)