Forretter

Bresola med artiskok-ærteskuds-salat

af Susanne Palmqvist 25. juni 2012
Foto: Anders Schønnemann
Enkelt, enkelt, men med en meget skøn smag af sommer. Køb endelig den bedste pesto, du kan opdrive, eller lav den selv, for den bestemmer smagen. Kan du ikke få ærteskud, så brug små spæde salatblade eller friske basilikumblade

(8 små portioner)1 pakke bresaola i tynde skiver (2-3 skiver pr. person)1 dåse artiskokhjerter½ bæger/glas god basilikumpesto, evt. hjemmelavet½-1 bakke friske ærteskud1½ dl små friske,bælgede ærterevt. ristet brød i tynde skiverLad artiskokkerne dryppe godt af. Skær dem i meget tynde skiver, og vend dem forsigtigt med ærter og pesto. Nip ærteskuddene, og vend dem i, lige inden salaten serveres. Anret på små tallerkener med et par tynde skiver bresaola ved siden af, eller arrangér salat og kød på hver sit fad.Bresola med mango