Forretter

3 x haps

af Louise Dandanell Ørsted 21. juni 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Stil de store fade frem til gæsterne, når de kommer, og server et glas vin eller en øl til.

8 pers.SKINKEHAPSERTID: Ca. 10 min.8 tynde skiver baguette2 artiskokhjerter50 g blød gedeost4 skiver røget skinke

Prøv også:

Svampe-bruscetta Wraps-hapsere Blinier med lakserogn og røget laks Caesar salad spring rolls

1. Rist brødet.2. Skær artiskokhjerterne i skiver.3. Smør gedeost på brødet og fordel skinke og artiskokhjerter på.LAKSEHAPSERTID: Ca. 10 min.8 tynde skiver baguette50 g flødeost75 g røget laks1 spsk kapers1 spsk citronskal8 blade basilikum1. Rist brødet.2. Smør med osten og læg laksen på.3. Pynt med kapers, citronskal og basilikum.PARMESANHAPSERTID: Ca. 10 min.8 tynde skiver baguette15 g pinjekerner35 g parmesan70 g flødeostPynt:PinjekernerBasilikum1. Rist brødet og pinjekernerne.2. Riv parmesanen og rør den med flødeosten.3. Smør blandingen på brødet og pynt med pinjekerner og basilikum.