
Mad
Fiskefrikadeller med rejer og dild
21. februar 2011af Beagle Iuel-Brockdorff
foto: Bjørn Jakobsen
Prøv disse skønne fiskefrikadeller med rejer og dild. Server dem på rugbrød, med nye kartofler eller med en lækker salat til.
Fiskefrikadeller med rejer og dild
Det skal du bruge:
1 portion grundfars (se opskrift i boksen til højre)
50-75 g rejer
1 lille bdt dild
Lidt skal fra øko citron
Smør og olie til stegning
Sådan gør du:
Snit rejerne groft og hak dilden.
Rør begge dele samt ½ tsk revet citronskal i farsen og form og steg frikadellerne i lidt olie og smør på en pande.
Vild med fiskefrikadeller? Prøv også en af disse lækre varianter:
Grundopskrift på
fiskefrikadeller
Fiskefrikadeller med
røget laks og asparges
Fiskefrikadeller med
røget makrel
Thaifiskedeller med
tigerrejer