Mad

Fiskefilet med gulerødder og tatarsauce

af Louisa Lorang 12. juli 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er fiskefilet med gulerødder og tatarsauce. Få opskriften her

3 spsk. mayonnaise, gerne Hellmanns1 spsk. citronsaft10-20 dråber tabasco6 cornichoner, hakkede1 bundt purløg, hakketsaltENDVIDERE:4 skrubbefiletermelsmør til stegningolie til stegningflagesaltTILBEHØR:1 bundt nye gulerødder2 dl vand1 spsk. smørsalt1 bundt dild, hakket½ kg nye kogte kartoflerRør mayonnaisen med citronsaft, tabasco, cornichoner og purløg. Smag til med salt.Vend skrubberne i mel, og steg dem i smør og olie på en varm pande, til de er gyldne og gennemstegte.Rens imens gulerødderne, skrub dem, hvis nødvendigt, og del dem evt. i halve. Damp dem i lidt vand tilsat smør og salt i et par minutter. Si vandet fra, og vend gulerødderne med hakket dild.Servér skrubberne med tartarsauce, gulerødder og kartofler. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER