isbarer
Desserter

Små isbarer med hindbær-passionsfrugt-is og chokolade

3. august 2017
af Maja Ambeck Vase
Foto: Columbus Leth
Delikate små isbarer, der forsvinder som dug for solen. De byder på den perfekte balance mellem det søde og syrlige. Her får du opskriften på små isbarer med hindbær-passionsfrugt-is og chokolade

Små isbarer med hindbær-passionsfrugt-is og chokolade

  Tid: 40 minutter. Frysetid: Natten over Antal: 8 små isbarer   DET SKAL DU BRUGE 230 g hindbær ½ dl passionsfrugtsaft (fra 3-4 passionsfrugter) 150 g sukker 1 dl piskefløde 1 dl minimælk  
    OVERTRÆK OG PYNT 300 g hvid chokolade  50 g mørk chokolade  1 tsk. frysetørret hindbær små trætandstikker  
  PRØV OGSÅ: Regnbueis-lagkage  

Opskrift - sådan laver du isbarer med hindbær-passionsfrugt-is og chokolade

    1. Skyl hindbær. Halvér passionsfrugterne; pres passionfrugtkødet ud, og si kernerne fra. Blend hindbær, sukker, fløde og mælk i en blender, og smag til med passionsfrugtsaft. Køl ismassen ned, og kør den på ismaskine. Fordel isen i en boks beklædt med bagepapir, og glat den ud, så den er cirka 3 cm høj. Sæt isen i fryseren natten over.   2. OVERTRÆK OG PYNT: Skær ismassen ud i små aflange stykker, og stik en tandstikker halvvejs ind i den ene ende af hvert stykke. Sæt dem tilbage i fryseren. Smelt den hvide chokolade i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, tyndt glas. Tag 1 isbar ud ad gangen, dyp den i chokoladen, og læg isbaren tilbage i fryseren. Smelt den mørke chokolade i en skål over vandbad, og fyld den i en frysepose. Tag isbarerne ud af fryseren. Klip et lille hul i det ene hjørne af posen med smeltet chokolade. Pynt isbarerne med chokoladen. Fjern evt. tandstikkerne, og servér straks, eller opbevar isbarerne i en boks i fryseren med madpapir imellem.