Desserter

Pink chokoladebidder med macadamianødder

Bag det farvefulde ydre gemmer der sig et tykt lag hvid chokolade og allerinderst en sprød nød. Her får du opskriften på pink chokoladebidder med macadamianødder

Pink chokoladebidder med macadamianødder

Tid: 20 minutter. Ovntid, nødder: 7 minutter
Antal: Ca. 2 store syltetøjsglas
 
DET SKAL DU BRUGE
50 g frysetørret hindbærpulver 
1 spsk. usprøjtede tørrede rosenblade
300 g macadamianødder
300 g hvid chokolade
 
 
PRØV OGSÅ: Nougatkugler med peanuts
 

Opskrift - sådan laver du pink chokoladebidder med macadamianødder

 
Tænd ovnen på 170°. Blend hindbærpulver med tørrede roser i en minihakker, og sigt herefter pulveret, så de største dele sies fra. Fordel nødderne på en bageplade beklædt med bagepapir. Rist dem i ovnen i 6-7 minutter, men hold øje med dem, for de bliver meget hurtigt mørke. Afkøl. Hak chokoladen, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Bland chokoladen med nødderne, og vend det ud på et stykke bagepapir. Skil nødderne let fra hinanden med en gaffel, og vend dem i hindbærpulveret. Det er nemmest at gøre ad et par omgange ved at ryste skålen let rundt, så nødderne dækkes. Opbevar nødderne i en lufttæt beholder i køleskabet, så kan de holde sig lækre og sprøde i ugevis.
 
Læs mere om: