Desserter

Myslibarer med nødder og tørret frugt

Der er masser af gode sager i de sprøde myslibarer, som er en god lille lækkerbid om eftermiddagen. Her får du opsrkiften på myslibarer med nødder og tørret frugt

Myslibarer med nødder og tørret frugt

Tid: 20 minutter. Bagetid: 1 time
Antal: 20 stk.
 
DET SKAL DU BRUGE
50 g mandler
50 g hasselnødder
50 g kokosmel
50 g sesamfrø
50 g tranebær
59 g hørfrø
150 g havregryn
1 dåse sødet kondenseret mælk (397 g)
1 bageform (20 x 30 cm)
lidt smagsneutral olie til formen
 
PYNT
2 spsk. akaciehonning
frysetørrede hindbær
 
PRØV OGSÅ: Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt
 

Opskrift - sådan laver du myslibarer med nødder og tørret frugt

 
Tænd ovnen på 130°. Hak mandler og hasselnødder, og bland dem sammen med de øvrige tørre ingredienser. Rør kondenseret mælk i. Læg bagepapir i bunden af formen, og smør siderne med olie. Pres blandingen ned i formen, og glat overfladen med en fugtig spatel. Bag blandingen i ovnen i 1 time. Lad den køle af, og skær den i 20 stykker. Pensl med honning, og drys med frysetørrede hindbær.
 
PRØV OGSÅ: Koldhævede ølandsboller