myslibarer
Desserter

Myslibarer med nødder og tørret frugt

9. november 2016
af Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Der er masser af gode sager i de sprøde myslibarer, som er en god lille lækkerbid om eftermiddagen. Her får du opsrkiften på myslibarer med nødder og tørret frugt

Myslibarer med nødder og tørret frugt

Tid: 20 minutter. Bagetid: 1 time Antal: 20 stk.   DET SKAL DU BRUGE 50 g mandler 50 g hasselnødder 50 g kokosmel 50 g sesamfrø 50 g tranebær 59 g hørfrø 150 g havregryn 1 dåse sødet kondenseret mælk (397 g) 1 bageform (20 x 30 cm) lidt smagsneutral olie til formen   PYNT 2 spsk. akaciehonning frysetørrede hindbær   PRØV OGSÅ: Myslibarer med kerner, frø og tørret frugt  

Opskrift - sådan laver du myslibarer med nødder og tørret frugt

  Tænd ovnen på 130°. Hak mandler og hasselnødder, og bland dem sammen med de øvrige tørre ingredienser. Rør kondenseret mælk i. Læg bagepapir i bunden af formen, og smør siderne med olie. Pres blandingen ned i formen, og glat overfladen med en fugtig spatel. Bag blandingen i ovnen i 1 time. Lad den køle af, og skær den i 20 stykker. Pensl med honning, og drys med frysetørrede hindbær.   PRØV OGSÅ: Koldhævede ølandsboller