Mini-madeleinekager med hvid chokolade og rabarberkompot 30 stk.
Tid: 30 minutter. Bagetid: 6 minutter
DET SKAL DU BRUGE TIL MINI-MADELEINEKAGER
80 g smør
1 spsk. akaciehonning
2 æg
140 g sukker
160 g hvedemel
½ tsk. vaniljepulver
½ tsk. bagepulver
50 g hvid chokolade
1 dl mælk
1 madeleineform med plads til 30 kager
RABARBERKOMPOT
300 g rabarber
2 spsk. vand
75 g sukker
PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til mini-madeleinekager kan være disse små lækre mini-sandkager med pistacie og citron
Opskrift - sådan laver du mini-madeleinekager med hvid chokolade og rabarberkompot
1. Tænd ovnen på 220°. Varm smør og honning op i en lille gryde, til smørret er smeltet. Pisk æg og sukker sammen i en skål, og rør smørblandingen i. Bland mel, vaniljepulver og bagepulver, og rør det i dejen. Hak chokoladen helt fint, og vend den i dejen sammen med mælk. Fordel dejen i en smurt madeleineform, og bag kagerne i ovnen i 6 minutter.
2. RABARBERKOMPOT: Rens rabarberne, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i en gryde sammen med vand og sukker, og kog dem i 5 minutter. Mos rabarberstykkerne med en gaffel, og servér kompotten til de lune kager.