Desserter

Melon-hindbær-suppe

af Susanne Palmqvist 4. august 2009
Foto: Anders Schønnemann
Den hindbærrøde suppe er en rigtig frisk og skøn sommerdessert

(4-6 personer)

¼ vandmelon (500 g renset melon)250 g friske eller frosne hindbær1 spsk. koncentreret hindbærsaftCa. ½ flaske kold Asti Spumante Dolce (sød)2 spsk. friskhakket mynte

Skær melonen i stykker, og fjern alle kerner. Blend melon og hindbær helt fint. Smag til med sød saft eller lidt sukker. Si suppen (for hindbærkerner), og vend halvdelen af mynten i. Stil den koldt i 1-2 timer. Vend resten af mynten i sammen med 1½ dl af den kolde mousserende vin. Hæld suppen i små skåle eller flotte høje glas. Hæld lidt vin i suppen, lige før den serveres. Frugt på spyd og et mynteblad kan sættes i.

Tip:

Du kan bruge andre slags mousserende vin, den skal bare være sød! Både med og uden vin er suppen også en skøn læskedrik på en varm dag.