Desserter

Kokosvafler med mango og ahornsirup

af Lynn Andersen 4. april 2012
Foto: Bjørn Jakobsen
Her får du opskriften på lækre hjemmelavede vafler

Brunch: Kokosvafler med mango og ahornsirup

TID: 30 min. Ingredienser1 dl revet kokos120 g hvedemel1½ tsk bagepulver3 spsk sukker2 æg2 dl mælk4 spsk smeltet smørFedtstof til bagning1-2 friske mangoAhornsirup2-3 spsk flormelis

Flere opskrifter

Får du gæster?Find skønne menuer HER Sund madFind lækre og sunde opskrifter HER Sød tand?Find lækre desserter HER

FremgangsmådeBland kokos, mel, bagepulver og sukker i en skål.Del æggene i blomme og hvide. Pisk æggeblommerne skummende i en anden skål, tilsæt mælk og smeltet smør.Bland indholdet i de to skåle og rør, til dejen er jævn. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.Varm vaffeljernet godt igennem. Pensl med lidt smeltet fedtstof.Hæld ca. 1 dl dej midt på jernet, luk jernet sammen og bag vaflerne gyldne - det tager ca. 2 min.Skræl mango og skær den i skiver. Anret en vaffel med mango og hæld ahornsirup over. Dæk med en vaffel, drys med flormelis og servér.Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.

Kvalitetsprodukter til køkkenet i SØNDAGs webshop

Træfad i olientræfra Madam Stoltz.299 kr.>> køb HER Vin-termometerfra Bengt Ek Design.249 kr>> køb HER Knivsæt fra Shun: kokkekniv + altmuligkniv1.999 kr.>> køb HER