Hvide chokoladenøddetærter med flagesalt 8 stk.
Tid: 15 minutter. Ovntid: 10-15 minutter. Afkøling: Mindst 2 timer.
DET SKAL DU BRUGE TIL HVIDE CHOKOLADENØDDETÆRTER
56 hasselnøddekerner
250 g hvid chokolade
1 tsk. flagesalt
8 små aluminiumsforme eller muffinforme
Chokoladenøddetærter smager skønt - især hjemmelavede. Prød ogs de lækre nougat-nødde-brud - få opskriften her
Opskrift - sådan laver du hvide chokoladenøddetærter med flagesalt
Tænd ovnen på 180°. Fordel nødderne i et lille ovnfast fad, og rist dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne, og den brune hinde nemt løsner sig. Vend rundt i nødderne undervejs. Læg de varme nødder i et rent viskestykke, og nulr de løse hinder af. Hak den hvide chokolade groft, og smelt den i en skål over vandbad. Fordel chokoladen i 8 aluminiumsforme eller muffinforme. Fordel 7 ristede hasselnødder i hver form, og drys med lidt flagesalt. Sæt chokoladenøddetærterne i køleskabet i mindst 2 timer inden servering.
PRØV OGSÅ: Havregrynskugler de luxe