Desserter

Hvide chokoladebrud med lakrids og bær

Her får du en nem opskrift med stor wow-effekt. Dosér lakridspulveret efter smag, og brug de bær, du allerbedst kan lide. Få opskriften på hvide chokoladebrud med lakrids og bær

Hvide chokoladebrud med lakrids og bær

Tid: 10 minutter. Køletid: 20 minutter. Antal personer: 4.
 
DET SKAL DU BRUGE
 
150 g hvid chokolade
20 g saltlakrids
2 spsk. frysetørrede røde bær
1 knsp. lakridspulver
 
PRØV OGSÅ: Chokoladebrud med espresso

 

Opskrift - sådan laver du hvide chokoladebrud med lakrids og bær

 
Smelt forsigtigt chokoladen i en varmefast skål over vandbad. Klip lakridserne i små stykker, og fordel dem på et lille skærebræt beklædt med bagepapir. Hæld smeltet chokolade over, så lakridsstykkerne bliver dækket. Drys med frysetørrede bær og lakridspulver. Stil skærebrættet med chokoladen i køleskabet i ca. 20 minutter (eller i fryseren i 3 minutter), så den stivner hurtigt og får det eftertragtede knæk.