Hjemmelavet is på pinde med hindbær og hvid chokolade i en lidt sundere og lettere version med græsk yoghurt i stedet for fløde.
Desserter

Hjemmelavet is på pind med hindbær og hvid chokolade

af Gitte Heidi Rasmussen 5. juli 2017
Foto: Betina Hastoft
Lav læskende hjemmelavet is på pinde med hindbær og hvid chokolade i en lidt sundere og lettere version med græsk yoghurt i stedet for fløde.

Tid: 15 min. + indfrysning

75 g hindbær1 spsk. limesaft50 g sukker200 g græsk yoghurt 2 %IspindeformeTræpinde40 g hvid chokolade

Sådan laver du hjemmelavet is på pinde med hindbær:

Vend bærrene i limesaft og sukker og lad dem trække lidt.Bland frugten med yoghurt og fordel massen i fire ispindeforme. Stik en træpind i hver og sæt isen i fryseren, til den er helt frossen.Hak og smelt chokoladen over vandbad.Tag isene op af formen, dyp spidsen af hver enkelt is i den smeltede chokolade og nyd straks, eller læg isene tilbage i fryseren.

Fordi isen er lavet med græsk yoghurt i stedet for fløde, indeholder den mindre fedt og færre kalorier.

Prøv også hjemmelavet is lavet på græsk yoghurt med jordbær og hyldeblomst

Energi pr. person: 190 kcal. Fordelt på: fedt 24 %, protein 14 %, kulhydrat 62 %