Desserter

Fristende chokolade: Knasende chokobar

af Julie Hey 20. december 2012
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrifter: Skønne chokaldebomber der med fordel kan serveres til en god stærk kop kaffe

Knasende chokobar (Ca. 10 stk.)

Ingredienser200 g chokolade50 g sukker250 g smør150 g havreflakes70 g nødder, evt. paranøddekernerLÆS MERE: Er du blevet fristet til mere chokolade? SØNDAG har samlet 4 fristende chokolade opskrifter, se dem herFremgangsmådeHak chokoladen og smelt den over et vandbad med smør og sukker.Hæld chokoladeblandingen i en skål og rør den med havreflakes og hakkede nødder.Hæld blandingen i en lille rugbrødsform (ca. 26 x 10 cm), sæt den på køl i et par timer og lad den stivne.Skær chokoladen ud i mindre stykker eller barer.LÆS MERE: Et sundt alternativ til den Knasende chokobar er SØNDAGs Granolabar, med tørret frugt og fiber, se opskriften her