Desserter

Bananmuffins med dadler

af Mette Holmgren 11. april 2022
Lækker opskrift på bananmuffins med dadel. Disse bananmuffins er nemme at lave og smager skønt!
8 stk

INGREDIENSER

  • 4 modne bananer
  • 2 æg
  • 50 g honning
  • 1 tsk. kanel
  • 130 g mandelmel (fintmalede mandler)
  • 3/4 tsk. bagepulver
  • 30g hakkede hasselnødder
  • 5-6 finthakkede dadler

Køkkentip

Få sundere bagværk ved at erstatte noget af sukkeret med tørret frugt

Er du også vild med chokoladekage? Prøv denne lækre choko-kokoskage. Endnu en skøn opskrift fra Mette Holmgrens blog Feinschmager Sådan gør du Mal mandlerne (med skind) til mel ved at køre dem igennem en foodprocessor eller en ren kaffekværn. Mos banan med en gaffel og pisk herefter bananmosen med æg. Tilsæt resten af ingredienserne og rør godt. Gem evt. lidt af de hakkede nødder til pynt. Fordel dejen i små bageforme og drys med hakkede nødder på toppen. Bag dine bananmuffins ved 150 grader (varmluft) i ca. 30 min. Brug dine bananmuffins med dadler som et sundt mellemmåltid eller pak dem i børnenes madkasse. Er der nogen i børnehaven, der har glutenallergi? Så prøv disse glutenfri kokos-blåbærsnitter! Opskriften er fra Mette Holmgrens blog Feinschmager, og du kan få flere opskrifter her