Fastelavnsboller
Desserter

4 fantastiske fastelavnsboller

af redaktionen. 9. februar 2018
Disse 4 opskrifter på fastelavnsboller er alle med forskelligt fyld. Er du til de gammeldags fastelavnsboller med creme, den lidt mere ekslusive udgave med mandelcreme, eller foretrækker du måske fastelavnsbollerne med marcipan? Opskrifterne på de fantastiske fastelavnsboller får du lige her.

Uundværlige fastelavnsboller

Boller op og boller ned, og boller i min mave... Hvem husker ikke, hvordan man som barn farede rundt og stemte dørklokker iklædt det ene smarte kostume efter det andet og sang for at tjene lidt mønter, lidt slik eller en gang hjemmebag. Fastelavn er en tradition fyldt med hygge, fest og udklædning. Og til den tradition er fastelavnsboller simpelthen uundværlige, når vi slår katten af tønden til fastelavn. Fastelavnsbollerne hører til en af de der traditioner, vi nødigt slipper - fordi de bare er så lækre.

PRØV OGSÅ: Klassiske fastelavnsboller med flødeskum og hindbærsyltetøj

Fastelavnsboller til enhver smag

Fastelavnsboller kan fås i mange forskellige afskygninger. Og her får du nemme og overskuelige opskrifter til enhver smag. Foretrækker du en fastelavnsbolle med creme, med marcipan eller med syltetøj? Vælg den opskrift, som passer bedst til dig og din familie, og servér dem med det indhold, I holder allermest af. 

Allerede efter nytår kan du finde fastelavnsboller fyldt med creme og flødeskum hos bageren. Men der er nu noget over de hjemmebagte fastelavnsboller, der slår bagerens kaloriebomber med flere længder. Og så er det også bare en hyggelig måde for familien at være sammen på, når fastelavnsbollerne bliver til et fælles projekt. Så lad både mor, far, børn, bedsteforældre og naboer være en del af traditionen og spis jer glade i februars bedste indslag - fastelavnsbollerne. 

Disse fire slags er med forskelligt fyld. Så er der kræsne munde i familien - eller har I bare forskellig smag - så er det nemt for dig at fremtrylle de lækreste fastelavnsboller, som alle kan lide.

Få også opskriften på de klassiske fastelavnsboller med chokoladeglasur

Se alle de fantastiske fastelavnsboller her:

Fastelavnsboller med lækker mandelcreme. Få opskriften her

Fastelavnsboller med skøn vaniljecreme. Få opskriften her 

Gammeldags fastelavnsboller med creme. Få opskriften her

Fastelavnsboller med marcipan og rosiner. Få opskriften her