
Tuile: Rør flormelis med det bløde smør, tilsæt hvedemelet, og vend forsigtigt æggehviden i lidt efter lidt, til dejen er glat og let tyk. Rør ingefær i dejen. Smør dejen helt tyndt ud, brug evt. en skabelon (et fladt plastiklåg, som du skærer ud i den ønskede form). Drys med finthakkede nødder. Bag kagerne midt i ovnen ved 165° i 2-4 minutter. Tag forsigtigt de færdigbagte kager af bagepladen, og lad dem afkøle på rist.
Varm mælfintrevet skal fra en appelsin
ken op sammen med vaniljekorn og -bælg. Pisk æggeblommerne luftige sammen med sukkeret. Hæld den varme mælk i æggeblommerne lidt ad gangen, mens du pisker. Hæld det hele tilbage i gryden, når al mælken er blandet i blommerne, og varm den ved svag varme under omrøring. Cremen er færdig, når den begynder at tykne, og skummet på toppen
forsvinder, men den skal ikke være tyk som en kagecreme. Afkøl cremen helt.
Fjern stilk og blomst fra jordbærrene, og skyl dem (gem nogle til pynt). Del dem i kvarter, og blend dem med appelsinsaft. Tilsæt den kolde creme, og blend til en let skummende suppe. Smag til med flormelis. Marinér lidt kvarte jordbær med appelsinskal og sukker, og læg dem i bunden af tallerkenerne. Hæld suppe ved, og pynt med tuile.