
Opskrift - sådan laver du chokoladepandekager med chokoladesauce
1. Pisk æggene godt med sukker og vaniljekorn. Bland hvedemel med bagepulver og kakao, og sigt det i æggesnapsen. Rør det godt sammen til en tyk, sej masse. Hæld kærnemælk i, mens du rører. Tilsæt olie, og rør godt. Sæt dejen på køl i 30 minutter.
2. Dejen skal være meget tyk – justér evt. med lidt hvedemel eller kærnemælk. Varm en pande op med lidt smør og madolie; øs ca. ½ dl dej op, og bag pandekagerne i 2-3 minutter på hver side, til de er lækre gyldne.
3. Kom chokolade, piskefløde og sukker i en lille gryde, og varm det op, til sukker og chokolade er smeltet. Tilsæt Cointreau og appelsinsaft, og rør til en glat sauce. Hæld saucen over pandekagerne, og drys med pistacienødder.