
Mad
Butterbean-pande med grønkål og æg
7. december 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling
Med ganske få ingredienser kan du tilberede en lynhurtig ret, der serveres direkte fra panden – enkelt og lækkert. Her får du opskriften på butterbean-pande med grønkål og æg
Butterbean-pande med grønkål og æg
Tid: 20 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 2 fed hvidløg 2 spsk. smør til stegning 2 dåser butterbeans 5 stilke frisk grønkål salt og friskkværnet peber 4-8 æg TIL SERVERING 30 g parmesan godt brød
PRØV OGSÅ:Butterbean-gnicchi med pesto og asparges
Opskrift - sådan laver du butterbean-pande med grønkål og æg
1. Pil og pres hvidløgsfeddene. Svits dem i smør i en dyb pande. Afdryp butterbeans, og hæld dem på panden. Lad dem stege i ca. 10 minutter, til de er gyldne og let sprøde. Krydr med salt og peber. Skyl grønkålen, og riv bladene af stilkene. Steg grønkålsbladene på panden, til de falder let sammen. Slå æggene ud på panden, og undlad at røre rundt. Lad æggene stege, til hviden er fast. 2. SERVERING: Riv parmesan over retten, og servér den direkte fra panden med ristet brød til.Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Gulerodstærte med bacon – Få opskriften her
Tirsdag: Sommerfugle-kylling med ovnbagte rodfrugter – Få opskriften her