
1. Rør kødet med løg, BBQ-sauce, æg, mel, salt og peber, og form 2 store bøffer. Steg dem i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte.
2. Lun bollerne. Smør dem med mayo, og fyld dem med salat, bøf, tomat og løg. Servér BBQ-sauce eller ketchup til.
3. Rør imens citronsaft med yoghurt, sukker og hvidløg. Vend kål og gulerødder i, og kom koriander i lige inden servering. Smag til med salt.
4. Servér burgeren med slaw.
TIP: Du kan sagtens bare stege oksekødet uden at røre det først!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
TIRSDAG: Cæsar delight med rejer - Få opskriften her
ONSDAG: Grillet kylling med hummusslaw - Få opskriften her
TORSDAG: Svinekoteletter med varm spinatsalat - Få opskriften her
FREDAG: Rødspætter med hollandaise og blomkål - Få opskriften her